OPSLAGSTAVLEN

På denne side vil du kunne finde meddelelser, korte orienteringer og lignende med link til siden med den uddybende beskrivelse.


TILMELDING ............ KLIK HER

Klik på skemaet og se det i en større gengivelse.


Støt Lem Motions- og Idrætsforening, hver gang du tanker 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Lem Motions- og Idrætsforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet. 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.  

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.
Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Lem Motions- og Idrætsforening nu. Og så sørger de for at ændre det.


Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Andreas Odland på 42204612 eller odland89@live.dk.
På Gartnerjorden er der redskaber
til udendørs fitness.

Klik på billedet og læs mere.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.